Goedemorgen,
waar kan ik je mee helpen?
Afgelopen vrijdag 2 juni heeft Van de bovenste plank bij de Lindenhoff in Baambrugge een heerlijke lunch georganiseerd voor klanten, leveranciers en mensen die werkzaamheden verrichten voor ons jonge bedrijf. Dit etentje hadden wij speciaal georganiseerd om een paar gloednieuwe producten te introduceren, namelijk twee droge worsten die door ons in samenwerking met de Lindenhoff zijn ontwikkeld. Deze worsten zijn geheel naar eigen receptuur gemaakt van het malse vlees van het Gasconne ras en het Baambrugs big. De ene worst bevat mosterdzaad en de andere groene peper. Beide worsten hebben een smeuïge textuur, en doen het zeer goed op de borrelplank. Alles klopt aan deze eerlijke en ambachtelijke producten, die bovendien een zeer rijke smaak hebben. Deze worsten zijn een echte aanvulling op ons verrukkelijke assortiment, en werden dan ook enthousiast ontvangen!
Voor de lunch kreeg de groep een interessante rondleiding bij de Lindenhoff, waarbij bevlogen medewerkers uitleg gaven over de rijping van het vlees, zodat iedereen met eigen ogen kon zien hoe puur alle producten van dit bijzondere bedrijf tot stand komen. Duurzaamheid en ambacht, dat is waar het bij Van de bovenste plank om draait, en dat zien we bij de Lindenhoff volledig terug. Vervolgens genoot het gezelschap van de lunch in de buitenlucht. Het was prachtig lenteweer, en er werden diverse mooie borrelplanken opgediend met de meest zalige producten, zoals bijzonder smaakvolle hooiberg ham, lekkere ambachtelijk gemaakte kaas en heerlijk brood van het Vlaamsch Broodhuys. Iedereen zat te genieten, en het was heel even stil op het platteland.