Goedemorgen,
waar kan ik je mee helpen?
Vorige week ben ik bij De Kaasbunker in het Twentse dorpje Daarle geweest om kennis te maken met een nieuw product voor op onze borrelplanken. Wat een bijzondere locatie! Deze voormalige opslagplaats voor munitie wordt tegenwoordig gebruikt voor het rijpen van ambachtelijke kazen. De kaasmakers hebben de meest ideale situatie voor het rijpingsproces gecreëerd door de bunkers af te dekken met een dikke laag aarde. Binnen in de bunker is het altijd 15 graden en de luchtvochtigheid is uitstekend, wat ideaal is voor het rijpen van kaas. Bovendien is voor het gehele proces maar heel weinig stroom nodig, waardoor het product zeer duurzaam is. De verrukkelijke Twentse Bunkerkaas doet het al een tijdje uitstekend bij onze klanten. Het werd dus tijd om een nieuw product aan onze borrelplanken toe te voegen: Bunkerkaas van geit.
Vanaf nu kun je bij ons dus ook terecht voor een zeer smakelijke variant Bunkerkaas van geitenmelk. Geitenkaas wordt steeds populairder en hier spelen we graag op in. Ook in deze receptuur zijn een speciaal soort zuursel en plantaardig stremsel verwerkt en worden geen kleurstoffen toegevoegd. Dat maakt deze kaas heel erg lekker en gezond! De heerlijke geitenkaas uit Daarle heeft een milde en zuivere smaak en is tegelijkertijd buitengewoon veelzijdig. Verder is geitenkaas hip en het smaakt zalig met een glas goede wijn. Probeer dit stoere en ambachtelijke kaasje eens en je zult versteld staan. Je zult proeven dat deze kaas is gemaakt door mensen die veel liefde voor hun vak hebben. Wij als puristen van goede smaak weten dit zeer te waarderen en willen deze ambachtelijke kaas graag met iedereen delen. Daarom zie je de Bunkerkaas van geit vanaf nu op onze borrelplanken terug. Bestel een borrelplank en laat jezelf verrassen!